Μάθετε περισσότερα για τις προϋποθέσεις συμμετοχής
Διεθνής Διάκριση Προγράμματος (2017)
Ανακοινώσεις
Τελευταίες Ανακοινώσεις


Διεθνής Διάκριση Προγράμματος (2017)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη Υπολογιστών, κατέλαβε κορυφαία θέση σε διεθνές επίπεδο στη λίστα κατάταξης Eduniversal!

Στη διεθνή λίστα κατάταξης Eduniversal, ανακοινώθηκαν τα καλύτερα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, όπου το ΟΠΑ κατέλαβε και πάλι κορυφαίες θέσεις και ανάμεσα τους και το ΠΜΣ Επιστήμης Υπολογιστών του Τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ.

 Αξιολογήθηκαν περισσότερα από 17.000 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών από 1.000 Πανεπιστήμια σε 154 χώρες, από τα οποία κατατάχθηκαν τα 4.000 κορυφαία Προγράμματα σε 32 επιστημονικά πεδία. Η τελική κατάταξη καθορίστηκε μέσω μιας παγκόσμιας έρευνας (Best Masters Survey) στην οποία συμμετείχαν διευθυντές προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών και εκπρόσωποι επιχειρήσεων απ’ όλο το κόσμο, καθώς και φοιτητές που συμμετείχαν στα διεθνή μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Η μεθοδολογία που εφαρμόστηκε περιλαμβάνει κριτήρια, όπως η φήμη των Προγραμμάτων και του Ιδρύματος, ο μισθός 1ης απασχόλησης (salary of the 1st employment) των αποφοίτων, καθώς και το επίπεδο ικανοποίησής τους.

Το ΠΜΣ μας έλαβε την 15η θέση στην Top 200 Κατάταξη στη Δυτική Ευρώπη (Regional Ranking) για την κατηγορία Information Systems Management.Οδηγός Σπουδών του Προγράμματος
Βρείτε εδώ ολες τις απαραίτητες πληροφορίες

Οδηγός Σπουδών του Προγράμματος
ΟΠΑ - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιστήμη των Υπολογιστών
Copyright 2023 - All Rights Reserved