Υποβολή αιτήσεων εως 09/09
Μετά την αποφοίτηση
Απόφοιτοι
Τελευταίες Ανακοινώσεις


Μετά την αποφοίτηση

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επιστήμη των Υπολογιστών» ιδρύθηκε από το Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στοχεύοντας στην παροχή υψηλού επιπέδου και μεγάλου εύρους μεταπτυχιακών σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο της Επιστήμης των Υπολογιστών. Μέρος της φιλοσοφίας του Προγράμματος Σπουδών του Π.Μ.Σ «Επιστήμη των Υπολογιστών» αποτελεί η  επαφή του φοιτητή με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας.

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιείται μια ετήσια Ημερίδα με θέμα: «Μ.Π.Σ Επιστήμη των Υπολογιστών & Αγορά Εργασίας» όπου διάφορες επιχειρήσεις από τον κλάδο της Πληροφορική παρουσιάζουν τις δραστηριότητες της εταιρίας τους και ενημερώνουν τους φοιτητές του προγράμματος για τις πραγματικές συνθήκες στην αγορά εργασίας, αλλά και για τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης. Στόχος των εκδηλώσεων αυτών είναι η άμεση επικοινωνία των φοιτητών μας με στελέχη από τον χώρο της Πληροφορικής. Πολλοστά είναι τα παραδείγματα όπου απόφοιτοι μας έχουν βρει εργασία σε κάποια από τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στις Ημερίδες μας, άμεσα μετά την αποφοίτησή τους.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Μ.Π.Σ, οι απόφοιτοι του Προγράμματος απορροφούνται ιδιαιτέρως από μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου.Μάθετε Περισσότερα για το Πρόγραμμα
Δείτε τις προυποθέσεις συμμετοχής

Οι αιτήσεις για το 2022 άνοιξαν!
ΟΠΑ - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιστήμη των Υπολογιστών
Copyright 2022 - All Rights Reserved