Υποβολή αιτήσεων εως 09/09
Χαιρετισμός διευθυντή
Αρχική
Τελευταίες Ανακοινώσεις


Χαιρετισμός διευθυντή

Σας καλωσορίζω στον ιστότοπο του ανανεωμένου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμη των Υπολογιστών» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φιλοδοξία του Προγράμματος είναι η εκπόνηση μεταπτυχιακών σπουδών υψηλού επιπέδου στο γνωστικό πεδίο της Επιστήμης των Υπολογιστών, ώστε οι απόφοιτοί μας να έχουν τα πλέον ισχυρά εφόδια για την επαγγελματική τους εξέλιξη σε ερευνητικές, ακαδημαϊκές, ή άλλες θέσεις ευθύνης και ιδιαιτέρων απαιτήσεων.

 Στόχος του Προγράμματος είναι να καλύψει με επιτυχία τις υψηλές απαιτήσεις του γνωστικού του πεδίου, παρέχοντας ένα στέρεο υπόβαθρο στις βασικές έννοιες και γνώσεις, αλλά και τις σύγχρονες εξελίξεις στην επιστήμη και τεχνολογία των υπολογιστών.

Το Πρόγραμμα παρακολουθεί στενά τη ραγδαία εξέλιξη της επιστημονικής περιοχής, επιτυγχάνοντας την επαφή του φοιτητή με τις πιο σύγχρονες τάσεις στην θεωρία και τη τεχνολογία, την αντίστοιχη πρακτική του εξάσκηση, αλλά και τη δυνατότητα ενεργού συμμετοχής του σε έρευνα αιχμής.

Με την ανανέωση του προγράμματος, το σχεδιάσαμε ώστε να μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό εξατομικευμένο, με μεγάλη ευελιξία εξειδίκευσης κάθε φοιτήτριας ή φοιτητή και με πολύ στενή επαφή φοιτητών-καθηγητών, ένας-προς-έναν, από την αρχή του προγράμματος.

Επίσης, θέσαμε τη διάρκειά του στο ένα έτος ώστε να μπορούν οι απόφοιτοι να συνεχίσουν τη ακαδημαϊκή καριέρα τους με διδακτορικές σπουδές και έρευνα χωρίς χρονικά κενά.

Είμαι στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις και περαιτέρω σχετικές πληροφορίες.


Καθηγητής Γεώργιος Πολύζος

ΔιευθυντήςΜάθετε Περισσότερα για το Πρόγραμμα
Δείτε τις προυποθέσεις συμμετοχής

Οι αιτήσεις για το 2022 άνοιξαν!
ΟΠΑ - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιστήμη των Υπολογιστών
Copyright 2022 - All Rights Reserved