Μάθετε περισσότερα για τις προϋποθέσεις συμμετοχής
Χαιρετισμός διευθυντή
Αρχική
Τελευταίες Ανακοινώσεις


Χαιρετισμός διευθυντή

Χαιρετισμός διευθυντή


Η Συντονιστική Επιτροπή του Προγράμματος και εγώ, σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιστήμη των Υπολογιστών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φιλοδοξία του Προγράμματος είναι η προσφορά Μεταπτυχιακών Σπουδών υψηλού επιπέδου στο γνωστικό πεδίο της Επιστήμης των Υπολογιστών, ώστε οι απόφοιτοί μας να αποφοιτούν έχοντας τα πλέον ισχυρά εφόδια για την επαγγελματική τους εξέλιξη σε ερευνητικές, ακαδημαϊκές, ή άλλες θέσεις ευθύνης και ιδιαιτέρων απαιτήσεων.  

Η έμφαση του Προγράμματος είναι η έρευνα. Ο στόχος είναι να καλύψει το Πρόγραμμα τις υψηλές απαιτήσεις του γνωστικού του πεδίου, παρέχοντας ένα στέρεο υπόβαθρο στις βασικές γνώσεις, αλλά και εξειδίκευση γύρω από τις σύγχρονες εξελίξεις στην επιστήμη και τεχνολογία των υπολογιστών.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό εξατομικευμένο, με μεγάλη ευελιξία εξειδίκευσης κάθε φοιτήτριας ή φοιτητή ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του και με πολύ στενή επαφή φοιτητών-καθηγητών, ένας-προς-έναν, από την αρχή του προγράμματος.

Θέσαμε τη διάρκεια του προγράμματος στο 1 έτος ώστε να μπορούν οι απόφοιτοι, αν το επιθυμούν, να συνεχίσουν τη ακαδημαϊκή καριέρα τους με διδακτορικές σπουδές χωρίς χρονικά κενά.

Είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις και περαιτέρω πληροφορίες.

 

Αναπληρωτής Καθηγητής Ευάγγελος Μαρκάκης

Διευθυντής


Συντονιστική Επιτροπή:

Επίκουρος Καθηγητής Σπύρος Βούλγαρης

Επίκουρος Καθηγητής Αντώνιος Δημάκης

Αναπληρωτής Καθηγητής Γεώργιος Παπαϊωάννου

Αναπληρωτής Καθηγητής Σταύρος Τουμπής





Οδηγός Σπουδών του Προγράμματος
Βρείτε εδώ ολες τις απαραίτητες πληροφορίες

Οδηγός Σπουδών του Προγράμματος
ΟΠΑ - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιστήμη των Υπολογιστών
Copyright 2024 - All Rights Reserved